Tanssitarvikkeita

Listaamme tänne paikkoja, joista voit ostaa erilaisia tanssitarvikkeita, lähinnä balettia varten. Jos sinä lukija siellä tiedät luotettavan balettitarvikkeita myyvän liikkeen, jota emme ole listanneet, olisi mukavaa, jos mainitsisit siitä kommentilla. Samoin jos osaat antaa lisätietoja jo löytyvistä liikkeistä, kiitos :)

Alemana
Ei omakohtaisia kokemuksia, myy joitain balettitarvikkeita. Liikkeet sijaitsevat Porissa ja Jyväskylässä. Tampereen toimipisteeseen on mahdollista tilata tuotteita, vaikkei siellä ole varsinaista myymälää.

Ballerina&Liikunta
Olemme molemmat käyneet Tampereen liikkeessä ja palvelu on kummankin mielestäni ollut todella hyvää.

Footlight
Tilasin täältä lämmittelyhousut ja asiakaspalvelu oli ystävällistä (lähettivät uudet, kun edelliset hukkuivat postiin). Liikkeitä taitaa sijaita Helsingissä ja Espoossa.

Jazzette
En omista tai ole kuullut mitään kokemuksia kyseisestä kaupasta, kerro ihmeessä, jos olet tilannut täältä! Yhteystiedot ohjaavat Veikkolaan Espoon suunnalle.

Lucky Skate
Ei omakohtaisia kokemuksia, myy lähinnä luistelutarvikkeita, mutta seasta löytyy myös ainakin yhdet balettitossut, sekä harjoitustuotteita, jotka sopivat myös balettiharjoitteisiin. Verkkokauppaan täytynee luoda tili, jossa kysytään mm. luisteluseuraa, mutta vaihtoehtona on myös "ei tällä hetkellä mikään". Liike sijaitsee Helsingissä.

Luistelutarvike Akseli
Ei omakohtaisia kokemuksia, mutta nimestä huolimatta myy myös balettivarusteita. Yhteystiedot ohjaavat Lahteen.

Mia-tuote Oy:n verkkokauppa
Joskus nuorempana olen asioinut Mia-tuotteen Tampereen liikkeessä, mutta en muista siitä juuri mitään, joten paha sanoa palvelusta ja muusta. Olen kuitenkin saanut kuvan, että heillä on töissä ammattitaitoisia tekijöitä.

Piruetti
Olemme käyneet Piruetin kivijalkaliikkeessä, ja myyjät ovat neuvoneet aina, jos on ollut kysyttävää. Liikkeet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Silkkirumpu
Ei omakohtaisia kokemuksia, mutta olen kuullut olevan luotettava ja osaava kauppa. Liike sijaitsee Oulussa.

Suomen Tanssitarvike
Olen tilannut baletin pehmeät tossut ja asiakaspalvelu  on aivan loistavaa. Osaan tuotteista ei tule edes toimituskuluja! Olen kuitenkin joutunut odottelemaan nyt useamman kerran tuotteita pidempään, kuin alunperin on ilmoitettu (tuotteissa on ollut toimitusvaikeuksia, joista on infottu niiden ilmetessä). "Oikea liike" sijaitsee Helsingissä.

Tanssiina
Olen tilannut täältä kerran ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä. Yhteystiedot ohjaavat Jyväskylään.

Tanssipuoti
Ei omakohtaisia kokemuksia, myy muutamia malleja pehmeitä balettitossuja. Liike sijaitsee Turussa.

Tanssiva Enkeli
Ei omakohtaisia kokemuksia. Verkkokaupassa ei myydä paljon balettitarvikkeita, mutta muuhun tanssiin liittyviä esim. kenkiä näyttää olevan runsaasti. Liike sijaitsee Salossa.


7 kommenttia:

 1. Silkkirumpu on yksi Suomen parhaimmista tanssitarvikeliikkeistä! Kärkkärivalikoima on todella huima ja myyvät sellaisia(kin) tossuja, joita ei muualta Suomesta saa. Tositosi laaja valikoima tuotteita, oikea tanssijan unelmakauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi hyvältä! Tuli semmonen olo, että pakko päästä Ouluun :D

   Poista
  2. Anonyymi27.10.14

   Komppaan Heidiä! Näin oululaisena käyn mielelläni lähes kaikki tanssitarvikkeet ostamassa sieltä, jotta voin tukea sen olemassaoloa.

   Poista
  3. Harmi, kun se on niin kaukana täältä :D

   Poista
 2. Itse olen tilannut useammat kerrat Jazzetesta balettipukuj, tossuja ym. ja olen ollut tosi tyytyväinen palveluun

  VastaaPoista
 3. Itse olen tilannut useammat kerrat Jazzetesta balettipukuj, tossuja ym. ja olen ollut tosi tyytyväinen palveluun

  VastaaPoista